HITTA DIN LÄKANDE KOST

Clean Reset – 3 effektiva steg till din läkande kost är en bok för dig som vill ta din hälsa i egna händer. 

OM BOKEN

Går du runt och mår lite halvdant?

Har du ofta huvudvärk, låg energi eller dras med magbesvär? Känner du dig deppig i största allmänhet, men vet inte varför? Eller har du tydliga tecken på inflammation i kroppen och till och med är diagnostiserad med en autoimmun sjukdom?

Clean Reset är en metod som ger dig verktyg för att ta reda på hur maten du äter påverkar hur du mår. Tre effektiva steg leder dig fram till en individuellt utprovad kost som hjälper dig att läka. Rätt mat är inget mindre än ren medicin! Clean Reset – 3 effektiva steg till din läkande kost lägger grunden för att du ska må fantastiskt. Ge dig själv chansen att uppleva vad den här metoden kan göra för dig!

 

 • Ökad energi
 • Bättre fokus
 • Lugn mage
 • Minskad smärta
 • Mindre huvudvärk/migrän
 • Friskare hud
 • Balansering av vikten
 • Lindra och lugna autoimmuna sjukdomar

Vad är Clean Reset?

Clean Reset är en metod för att stärka immunförsvaret och ta reda på hur maten du äter påverkar hur du mår. Syftet är att på ett strukturerat sätt prova ut en individuell, antiinflammatorisk kost – unik för just dig – som kommer att stötta din kropps hälsa och läkning på både kort och lång sikt. Maten du äter antingen hjälper eller stjälper din hälsa och ditt immunförsvar. Vikten av att du får i dig den näring du behöver – genom rätt mat för just dig – går inte att understryka nog: Det är maten du äter som, bokstavligen, bygger din kropp, dina tankar, känslor och din energinivå.

Clean Reset-metoden vilar på tre viktiga principer:

 1. Ta bort maten som skapar oreda i din kropp.
 2. Boosta med näring.
 3. Balansera tarmfloran och hjälp mage och tarm att läka.

Resultatet av Clean Reset är att du har lärt känna din kropp och dess signaler och har hittat fram till just din läkande kost: en utprovad kosthållning som hjälper till att stärka din hälsa, ditt immunförsvar och minska ohälsosymtom.