Efter Graves – Din väg till läkning

”Den här boken borde delas ut av landstingen till alla som fått diagnosen och läsas av alla läkare som behandlar Gravespatienter” Hanna

”Jag är imponerad över hur bred information boken ger men den hålls ändå ihop i ett sammanhang. Mycket bra!” Pia

”Jag har läst mycket om Graves innan, men ingen har förklarat mekanismerna kring sjukdomen på ett så tydligt och begripligt sätt.” Sara

Känner du med Graves dig trött och påverkad av sjukdomen? Är du ännu inte återställd och mår inte lika bra som du skulle vilja? Då kan den här boken bidra till din läkning.

Informationen riktar sig både till dig som nyligen blivit diagnosticerad och dig som haft sjukdomen en längre tid. Här får du veta mer om orsakerna till sjukdomen, hur den påverkar kroppen och – viktigast av allt – hur du gör för att ta din hälsa i egna händer:

– Lugna immunförsvaret
– Dämpa inflammation
– Balansera hjärna och nervsystem
– Återställa näringsbalans
– Hitta mer energi
– Bygga upp muskler och skelett
– Acceptans för din situation

Boken innehåller intervjuer med: Kerstin Brismar – professor och specialistläkare i endokrinologi, Karl Hultén – magister i Biomedicin, Petra Kalla – fysioterapeut, Mia Lundin – sjuksköterska och Nurse Practitioner, Gunilla Saupe – leg. läkare, Anna Sparre – kostrådgivare och Ove Törring – docent, universitetslektor och överläkare i endokrinologi.

Här finns även berättelser från andra som haft sjukdomen att känna igen dig i och hämta inspiration från.

KÖP BOKEN

Boken finns att beställa hos Adlibris eller hos Bokus. Där kan du också läsa smakprov på boken.

GRATIS MEDITATIONSKURS

En gratis 4-veckors mediationskurs hittar du här.