Fysiomedia

Sök
Stäng denna sökruta.
PODCASTAVSNITT OM GRAVES Läka från Graves, Stress & Utmattning

PODCASTAVSNITT OM GRAVES: Läka från Graves, Stress & Utmattning

Katarina Fornander
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ custom_padding=”||0px|||”]

Vill du lyssna på ett podcastavsnitt om Graves? Här är presentationen som Anna Sparre med podden 4Health gjorde av avsnittet där hon intervjuar mig. Klicka här för att lyssna.

”Katarina Fornander, som är biomedicinare och medicinjournalist, berättar både om forskning och sin egen resa tillbaka från sköldkörtelsjukdomen Graves. Då Graves är starkt sammankopplat med påverkan på stressystemet och utmattning så är det här ett avsnitt även för den som vill ha verktyg mot stress och utmattning. Dessutom massor med spännande information om kopplingen mellan sköldkörteln och stressystemet – binjurar, hjärna mm – i det här avsnittet.

Bl.a. berättar Katarina väldigt konkret om hur meditation kan läka kroppen och hur det förändrade hennes hälsa. Men vi pratar också om kost, tillskott, fysisk aktivitet och mycket annat. Helt enkelt om de saker Katarina önskade att hon hade fått veta när hon fick sin diagnos.

Du får väldigt konkreta verktyg och tips på allt från kost och tillskott till hur du kommer åt det parasympatiska lugn- och ro-systemet, kommer igång med meditation och förbättrar din andning.”

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FLER ARTIKLAR OM SKÖLDKÖRTELN

Om Senaste inläggen Katarina Fornander Katarina har en Medicine Magister i Biomedicin från Karolinska Institutet. 2014 blev hon sjuk i Graves och

Om Senaste inläggen Katarina Fornander Katarina har en Medicine Magister i Biomedicin från Karolinska Institutet. 2014 blev hon sjuk i Graves och

En norsk studie om Graves 25 år senare visar på flera hälsoutmaningar men när vi vet var hindren ligger kan vi motverka dem. Här får du veta vad du ska tänka på. 

Inflammation är helt centralt för oss med sköldkörtelsjukdom. Hur kan vi själva påverka den med livsstilen?