kombinerad

För din sköldkörtelhälsa

, , ,

PODCASTAVSNITT OM GRAVES: Läka från Graves, Stress & Utmattning

PODCASTAVSNITT OM GRAVES Läka från Graves, Stress & Utmattning
Katarina Fornander
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ custom_padding=”||0px|||”]

Vill du lyssna på ett podcastavsnitt om Graves? Här är presentationen som Anna Sparre med podden 4Health gjorde av avsnittet där hon intervjuar mig. Klicka här för att lyssna.

”Katarina Fornander, som är biomedicinare och medicinjournalist, berättar både om forskning och sin egen resa tillbaka från sköldkörtelsjukdomen Graves. Då Graves är starkt sammankopplat med påverkan på stressystemet och utmattning så är det här ett avsnitt även för den som vill ha verktyg mot stress och utmattning. Dessutom massor med spännande information om kopplingen mellan sköldkörteln och stressystemet – binjurar, hjärna mm – i det här avsnittet.

Bl.a. berättar Katarina väldigt konkret om hur meditation kan läka kroppen och hur det förändrade hennes hälsa. Men vi pratar också om kost, tillskott, fysisk aktivitet och mycket annat. Helt enkelt om de saker Katarina önskade att hon hade fått veta när hon fick sin diagnos.

Du får väldigt konkreta verktyg och tips på allt från kost och tillskott till hur du kommer åt det parasympatiska lugn- och ro-systemet, kommer igång med meditation och förbättrar din andning.”

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Katarina Fornander

Jag heter Katarina Fornander och har en magister i biomedicin från Karolinska Institutet. Utöver den har jag studerat journalistik. Därefter har jag varit verksam som journalist och författare med inriktning på hälsa och medicin.

EFTER GRAVES - Din väg till läkning